I5hhbhrvryycr6wsdzzz

Skapa en hållbar hälsa genom hela livet

Hitta din unika form

Anmäl dig här!
Läs här mer om PMV Solutions

Denna kursen kan du betala genom ditt FRISKVÅRDSBIDRAG via ACTIWAY. Klicka och läs mer hur du löser in din kupong här! eller kontakta Helena på messenger


Vad är hälsa för dig?

Det är ett stort begrepp som du får chansen att stanna vid och reflektera på här. Hälsa är ett helhetsord som innefattar hela livet.

Om du inte har hittat din exakta definition av hälsa så kanske det är dags att bli mer nyfiken och gå ut och prova nya sätt?
Vi går runt med så många förutfattade meningar om hälsa. Vad är det som resonerar med din unika profil?

Enligt Världshälsoorganisationens definition av hälsa: "Hälsa är ett tillstånd av fullkomligt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande, inte endast frånvaro av sjukdom"

Det är det du ska ta reda på här!

Med enkla verktyg och en personlig coach kommer du att lyckas skapa den bilden av hälsa som du sen kan börja att fylla ordet med. Där det resonerar med dig i varje del genom hela livet.

Vad är lämplig motion för dig?

Vad är det som fungerar för dig?

Vad gör dig glad?


För mig innebär hälsa, det goda livet...

En hälsoform som inte jagar resultat eller poäng. Jag uppskattar en långsamhet genom att vara ute och vandra där jag få ta ut mig under flera mil med en rejäl ryggsäck på ryggen. Där det finns en mentalitet inom mig att vara resurssnål och fysiskt stark för att orka gå långt.

För mig är det en helhet där jag också har tid för glädje, att göra en måltid och att umgås med varandra under vandringen. En hälsoform som har tid att stanna upp i skogen och plocka de kantareller eller blåbären man vandrar förbi. Eller varför inte stanna och titta på tranorna som finner lufttermiken och cirkulerar uppåt för att nå en vind som bär dem bort mot annan destination.

En vandring som fyller mig inombords av välbehag av att göra något jag uppskattar. Under tiden som det också ger mig reflektion och inspiration med nya ideér. Jag kan lika väl ha roligt under tiden jag ska göra det ;)


Helena Jälthammar

...och att få vara hållbar genom hela livet...

Då kan vi också blanda in de andra kategorierna som är lika viktiga. Det gäller att skapa och upprätthålla en god hälsa inom dina relationer, ekonomi, karriär, mentalt och andligt. För att komma igång så måste du bli mer medveten om vad det är du ska fokusera på.


Som hälsocoach finns jag med i människors livs förändringsprocesser.
Bland mina klienter finns det personer med fysiska och mentala hinder för att tex. gå ner i vikt, börja med träning eller motion, äta hälsosamt eller förbättra deras allmänna attityd. Det kan också handla om att vilja förändra andra levnadsmönster såsom för mycket av sociala medier, spel, dator, rökning eller alkohol.

Vad behöver hända för att du ska förändra något i ditt liv?

Hälsocoachens roll är att främja positiv syn på hälsa och välmående. Detta kan uppnås genom att coacha klienter att övervinna fysiska och mentala blockeringar som leder till negativa tankar.
Exempel på vad som kan ingå i en hälsocoaching där jag samarbetar med dig för att hantera en rad olika problem, bland annat:
• Äta hälsosamt
• Planering
• Motivation
• Positivt tänkande
• Sluta med visa vanor och börja med nya vanor
• Målsättning och engagemang
• Potentiella hinder
• Övningar
• Självförtroende
• Stresshantering
• Mindfulness
• Självkänsla
• Ökad medvetenhet
• Acceptans och ansvarstagande


Kom igång nu!Vanligen frågade frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar med en gång när du har loggat in! Det är en självstudiekurs online - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Efter inskrivning har du tillgång till kursen i 12 månader.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill att du ska vara nöjd ! Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss de första 30 dagarna och vi ger dig en fullständig återbetalning.
Vad är coachning?
Din vilja är en förändring/utveckling i någon del av ditt liv och även vara beredd att göra det som behövs för att ta dig dit. Det innebär också att du tar ansvar för vad du vill prata om vid varje coach session genom att ha ett aktuellt ämne med dig. Det gäller alla coach klienter. Du väljer själv vad du vill bli coachad i. Som hjälp har du onlinekursens verktyg till hjälp. Du får då snabbt en bild av hur du upplever dina olika områden i livet just nu och vad du skulle vilja utveckla/förbättra. Här finns det ämnen att coacha! Coaching är en mycket effektiv, givande och kraftfull metod att nå sina mål. Jag som coach ställer frågor, du har själv svaren och lösningarna (även om du kanske inte trodde det från början!). Coachen har total tilltro till din förmåga att nå dit du vill och har ditt bästa för ögonen. Coachen är din bästa supporter.
Vad är inte coachning?
Coaching är inte terapi, handledning eller rådgivning. Genom att du själv hittar svaren och de metoder som passar dig allra bäst så säkerställs också resultatet. Du växer, hittar motivation och får nya insikter och aha-upplevelser. Som inledning till er coachning går vi igenom en coach överenskommelse som tydliggör vad du vill uppnå med vårt samarbete, undertecknar och behåller ett exemplar var.
Har du tystnadsplikt?
Coachen arbetar under tystnadsplikt och följer ICF:s branschens etiska riktlinjer.

Följ oss på Facebook och Instagram, där lägger vi upp alla evenemang som är på gång.

Tryck på bilden

PMV Solutions facebook sida

Insta PMV Solutions


Har du några frågor, kontakta mig här via messenger!

/Helena Jälthammar

Kom igång nu!