Skynda och boka ifall du har en längtan att ha roligt i resten av ditt liv och få lära dig mer hur du ställer in din inre kompass!

Gruppcoachning+ pilgrimsvandring i sommar.

Är du kvinnan som vill fylla på med massor av meningsfullhet, bubblande passion och skapande som kan komma andra till nytta. Att kunna gå från svartvitt i livet till multi färgad. Låt det bli din tur att uppfylla dina önskningar, eller bestämmer andra hur ditt liv ska se ut?

Lägg de förutfattade meningarna åt sidan, var lekfull med din potential och se vart den leder dig. Lägg på din drömmar och se ifall du kan uppfylla den, snabbare än du kan blinka. Och sen kan du prova att uppfylla en till och en till. Till slut börjar du känna en inneboende kraft, som är stark och villig att ta på sig mer uppdrag. Du vågar spänna bågen hårdare för att sikta högre.

Plötsligt en dag tittar du tillbaka på de där förutfattade meningarna som ligger kvar där, platt utan någon kraft att längre påverka dig.

Boka coachning innan 24/4

PILGRIMSVANDRING utmed St Olofsleden under en helg i sommar!

Jag vill beröra ditt hjärta om pilgrimsvandringens historia och hur man kan använda sig av den i vardagen. Som livscoach vill jag inspirera dig som har en längtan efter något mer i livet, att bli mer medveten och hållbar genom hela livet." Hur kan du bli mer medveten och hur kan du börja att styra ditt liv.
Ju mer krav som ställs på dig i livet måste du också utbilda och lägga ner energi på dig själv.

Att höja ditt medvetande är precis vad du behöver göra och det är det jag kan hjälpa dig med.
ANVÄND DIN GRATIS RABATTLÄNK IDAG!
Läs mer om workshopen och anmäl dig här i länken nedanför.
Där berättar Helena sin historia, hur hon har börjat att styra sitt liv. Hennes drömmar blir till verklighet när hon följer den inre vägledningen med värderingar, förväntningar, egenskaper och önskningar.

Frågor som du kan jobba vidare med efter workshopen i online kursen som heter "Ställ in din inre kompass" är:
Hur kan du leva livet där du blir personen som uppfyller ditt liv med drömmar och idéer genom alla delar i livet.

Den innefattar (4 moduler) + gruppcoachning som sker på Facebookgruppen varannan vecka under sommaren med start i maj-augusti (ej under juli månad). Under gruppcoachningen träffas vi online där du har tillfälle att ta upp något som du vill bli coachad om.

Anmälan sker senast den 24/4

Workshopen "Använd dig avpilgrimsvandringen i vardagen" är en onlinekurs och är gratis just nu! Värde 195 SEK

https://pmv-solutions.teachable.com/p/anvand-dig-a...

Gruppcoachning:
"Ställ in din inre kompass" inkl gratis gruppcochning (maj, juni, augusti) 3125 SEK
https://pilgrim.pmv.solutions/p/stall-in-din-inre-kompass

PILGRIMSVANDRINGEN
Här träffas vi med sällskap av andra, i 2 dagar och vandrar på St Olofsleden från Falköping-Varnhem med Helena som lokal guide och livscoach.

https://pmv-solutions.teachable.com/p/pilgrimsvandra-stolof…

#pilgrimsvandringfalköping