Du ska ha tillit till processen, Helena!

Det kändes tryggt att bara släppa ämnet där, hängande.


Vi hade precis avslutat en coachning på kursen och kommit fram till både det ena och det andra och vi avslutade med att säga- lita på processen. Det var som att nu har vi jobbat med det här och så kändes det som att en signal skickades ut, precis som "låt det ske".
Vad eller vem har du din tillit till?

Vem har du tillit till? Din partner, förälder eller arbetskollega? Det är något vi bygger upp under tid.

Vi kan också ha en ha tillit att solen går upp varje morgon och att jag fortsätter att andas för varje andetag som min kropp behöver det.

Vi har tillit till att vi kommer fram till slutdestinationen när vi sitter i flygplanet.

När livet bjuder på tuffare tider, då det blåser och man har gjort den man tycker att man kan göra. Man har tagit sitt ansvar och gjort det man kan, så känns det gott att ha en inneboende känsla till att lita på processen. Att det ska lösa sig till det bästa.

Jag försöker att hålla ett öppet sinne, med en hög energi när jag inte vet nästa steg framöver.

Då jag inte kan se vägen framför mig, hur det här ska kunna lösa sig. Då litar jag på processen, jag släpper det. Det är det som är så svårt, att släppa. Släppa?? Hur gör man då? Göra något som höjer din energi, skaka loss en stund och sätt på en bra låt och dansa en stund. Jag skapar ett tillstånd med den energin som jag vill vara i, när det är löst. Den där energin som jag har i kroppen, när jag tittar tillbaka på livet och ser att det löste sig bra! Det gör inget att leka runt och visualisera hur det är, mer exakt. Förhöj dina sinnen för att etsa fast den i kroppen så att den blir den primära känslan, istället för att vara oroliga och rådlös.

Håller du kvar hårt i tanken hur detta ska kunna lösa sig, så kanske du missar de 99 miljoner andra chanserna som skulle kunna uppenbara sig som en lämplig lösning...

Testa en dag vetjá!

/Helena Jälthammar

PMV Solutions

www.pmv.solutions

facebook.com/pmvsolutions

instagram.com/pmvsolutions