4 personer och en coach


Är du den personen som gärna gör saker tillsammans i en grupp?

Då passar nog gruppcoachning dig som vill ha något nytt i livet. Man behöver inte veta vad och hur. Det är det som man kan utforska under den här tiden!

I gruppen är det en skön stämning av acceptans och respekt, aktivt lyssnade och inspiration vad också andra har gjort sen sist.

På Hälsolunden i Skövde kommer vi att träffas fyra gånger. Vi kommer vara max 4 personer + jag, Helena som är coach.

Ni kommer att följa onlinekursen "Ställ in din inre kompass" i egen takt hemmifrån. Under modulerna kommer ni att få svara på frågor hur ni vill ha det i livet och sen gå ut och göra det. Kursen kommer att ge dig massor av inspiration och kunskap så att du vet vad du vill ha i livet eller inte.

När vi träffas kan man få bli coachad i en specifik fråga som har kommit upp eller något som har hänt sen i livet, just nu.

grupp 1 startar den 1/10, 29/10, 26/11, 10/11

grupp 2 startar den 8/10, 5/11, 3/12, 17/12

Pris 2500 Kr 2 timmar/gång på Hälsolunden i Skövde

Tryck på bilden eller läs mer här!

Det är ingen terapi. Här har du möjlighet att skriva ett nytt blad i ditt liv från och med idag. Vad vill du fylla det med?


Börja med att anmäla dig och logga in på kursportalen för att lyssna på min workshop som är intro till onlinekursen, där jag presenterar mig mera och beskriver hur programmet är uppbyggt och vad det kan ge dig

https://pmv-solutions.teachable.com/p/intro-till-onlinekursen-stall-in-din-inre-kompass

För att anmäla dig till gruppcoachningen: Tryck på länken här nedan och välj rätt datum som passar dig.

https://pmv-solutions.teachable.com/p/stall-in-din-inre-kompass

Vi ses!

Helena Jälthammar