Här görs det om och startas nytt!

  • Jag har fått chansen att få vara med på en analys av min hemsida från Västssvenska turistrådet med tips och tricks, så jag har stuvat om en del. Hoppas du gillar ändringarna. Det är en del kvar att göra ;) De föreslår att jag ändrar domännamnet också, vad tror du om namnet https://pilgrimscoachen/ ?

https://pilgrim.pmv.solutions/

  • Den 1 september kommer jag finnas i en lokal i Skövde för hälsocoachning, på 25%, alltså 12 h i veckan. Nätverket som jag ingår i med andra företagare heter Hälsolunden https://www.xn--hlsolunden-q5a.se/startsida

Jag kommer ha kvar min hemsida https://www.pmv.solutions/ som hälsocoach. Den ska också justeras lite..

Detta ska bli så spännande. Jag och Johanna, ska göra föreläsningar mot företagare för att främja hälsa och erbjuda coachning och hälsoanalyser. Säg till ifall du vet ett företag som vill vara i ett pilotprojekt!

  • Det finns tre datum kvar i sommar att boka för pilgrimsvandringar mellan Falköping och Skara. Här kan du läsa vilka datum det gäller och när man måste boka.

https://pmv-solutions.teachable.com/p/pilgrimsvandra-stolofsleden-falkoping-varnhem-2019

  • Helgen v 30 kan du träffa mig på Festivalen livsglädje 25-28 juli. Jag kommer att föreläsa, anordna kortare vandringar och ställa ut mina pilgirmsvandringar.

https://helhetnu.se/festivalen-livsgladje/

  • Den allra största utmaningen blir ändå min vandring mellan Saltoluokta och Kvikkjokk som jag ska klara av ensam. Många youtube filmer har lärt mig tips och tricks...Så nu är all utrustning inhandlad och biljetterna är köpta. Vandrar, gör jag så mycket jag kan, folk tycker nog jag är helt tokig som går fram och tillbaka med en ryggsäck på mig!

Wish me luck! ;)

Ha det nu så gott i sommar!

/Helena

Passa på att ladda ner min workshop, när du har lite ledigt, där jag berättar hur viktigt det är att bygga en stabil grund att stå på i livet.

https://pmv-solutions.teachable.com/p/anvand-dig-av-pilgrimsvandringen-i-vardagen

...och självklart om du vill vidare i livet efter att ha lyssnat på worksopen så skickar jag med en sommar rabatt på 50% på min online kurs "Ställ in din inre kompass" som ger dig en steg för steg plan att rita om kartan i ditt liv.

https://pmv-solutions.teachable.com/p/stall-in-din-inre-kompass/?product_id=874222&coupon_code=SOMMAR-RABATT

50 % rabatt på "Ställ in din inre kompass"